Faciliteiten

B&B. Het Hunebed Rolde is gelegen in Rolde, in de provincie Drenthe, en heeft een tuin. Gasten van deze bed & breakfast hebben toegang tot een terras. Groningen ligt op 26 km van B&B. Het Hunebed Rolde, en Giethoorn bevindt zich op 46 km afstand. De luchthaven Groningen Eelde ligt op 15 km afstand.

Restaurant

In ons restaurant kun je dagelijks gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet. Ontbijt je liever op je eigen kamer? We bieden ook ontbijt op de kamer aan. Daarnaast kun je op het terras genieten van heerlijke lokale specialiteiten en ons koosjer ontbijt.

Sauna

Na een actieve dag even ontspannen in de Sauna? Bij ons bed & breakfast kun je hier gratis gebruik van maken. Even helemaal tot rust komen na een dag vol inspanningen.

Wifi

Tijdens je verblijf even social media controleren of de actuele nieuwsberichten bekijken? Dat is bij ons mogelijk. In het Bed & Breakfast is een stabiele Wifi-verbinding aanwezig, waardoor je online op de hoogte kan blijven. Hoe fijn is dat!

Huurfiets

Heb je geen fietsen mee tijdens je verblijf? Geen probleem! Wij verhuren ook fietsen. In de omgeving kun je prachtig fietsen. Door het bosrijke gebied, de prachtig paarse heide of het nationaal park met de schapen. Drenthe heeft talloze mogelijkheden voor een mooie fietstocht. Geen extra werk met het meenemen van je eigen fiets. Wij maken het je makkelijk met ons eigen fietsverhuur.

Televisie

In het Bed & Breakfast kun je gebruik maken van een eigen televisie. Na een dag van inspanningen, even heerlijk bijkomen met een avondje televisie voor de buis. Is dat niet fijn?

parkeerplaats

Bij je verblijf bieden we je gratis een eigen parkeerplaats. Zicht op je eigen auto en je hebt de auto altijd dicht bij de hand. Ook als je minder goed te been bent. Is dat niet handig?

Binnenzwembad

Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van ons verwarmd binnenzwembad. De dag fit en fris beginnen, of juist even ontspannen na een actieve dag. Het is allemaal mogelijk in onze fijne zwembad.